Testing fix for image attachments
Close
Login to Your Account
Kia Forte Turbo Forum - Powered by vBulletin

Testing fix for image attachments

This is a discussion on Testing fix for image attachments within the Site Help and Support forums, part of the Site News category; Hi there folks. Just wanted to announce that we have just deployed a fix for the issue that was causing the "Forbidden error" messages that ...

Results 1 to 3 of 3
Like Tree1Likes
  • 1 Post By VSAdmin

Thread: Testing fix for image attachments

  1. #1
    Administrator VSAdmin's Avatar
    Member #
    1
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    49
    Thanked
    10 times
    Member #
    1
    Liked
    10 times

    Testing fix for image attachments

    Hi there folks. Just wanted to announce that we have just deployed a fix for the issue that was causing the "Forbidden error" messages that would show up when trying to open attachments. I'm going to post an image and try testing the fix to make sure that it works.

    Thanks for your patience while we've been working to get this issue resolved.

    Cheers,

    Erik
    Attached Images Attached Images  
    [email protected] likes this.

  2. #2
    PLP
    PLP is online now
    Senior Member PLP's Avatar
    Member #
    433
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Haslett, MI
    Posts
    1,676
    Thanked
    332 times
    Member #
    433
    Liked
    332 times
    My test is here.

    And it did not work.

    I get Error #2038

    It works at home, though, what makes me thinking it must be something related to security settings at this place.

  3. #3
    Supporting Vendor Paul@K5OptimaStore's Avatar
    Member #
    496
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    Raleigh, NC
    Posts
    359
    Thanked
    83 times
    Member #
    496
    Liked
    83 times
    Didnt know there was an issue, I always upload directly and not as an attachment from a URL. Here is my test, and looks like it works ok

    Name:  J-Style Koup Spoiler.jpg
Views: 36
Size:  517.0 KB
    K5 Optima Store
    (213) 785-7512
    [email protected] / [email protected]

    "Your one-stop shop for Kia & Hyundai OEM/Aftermarket parts"

Home | Forum | Active Topics | What's New

Remove Ads

Sponsors

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Testing For Boost Leaks
    By staax in forum Kia Forte Turbo Maintenance
    Replies: 13
    Last Post: 07-23-2017, 06:52 AM
  2. Possible wastegate/wastegate selonoid issues and possibly a fix
    By 2014:1.6lT in forum Kia Forte Turbo DIY Section
    Replies: 8
    Last Post: 10-27-2016, 09:20 AM
  3. 6th Element Engineering FMIC Prototype Testing
    By 6thElementEngineering in forum 6th Element Engineering
    Replies: 78
    Last Post: 12-15-2015, 03:29 PM