Issue editing posts!
Close
Login to Your Account
Kia Forte Turbo Forum - Powered by vBulletin

Issue editing posts!

This is a discussion on Issue editing posts! within the Site Help and Support forums, part of the Site News category; I'm having trouble getting into the area to edit/delete a post I made. I've tried opening a different browser and clearing cache on the existing ...

Results 1 to 9 of 9
Like Tree2Likes
  • 2 Post By VSAdmin

Thread: Issue editing posts!

  1. #1
    Supporting Vendor Paul@K5OptimaStore's Avatar
    Member #
    496
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    Raleigh, NC
    Posts
    359
    Thanked
    83 times
    Member #
    496
    Liked
    83 times

    Issue editing posts!

    I'm having trouble getting into the area to edit/delete a post I made. I've tried opening a different browser and clearing cache on the existing browser I'm using (Chrome and IE). Is this is an issue for other or just for me?

    Thanks,

    -Paul
    K5 Optima Store
    (213) 785-7512
    [email protected] / [email protected]

    "Your one-stop shop for Kia & Hyundai OEM/Aftermarket parts"

  2. #2
    PLP
    PLP is offline
    Senior Member PLP's Avatar
    Member #
    433
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Haslett, MI
    Posts
    1,676
    Thanked
    332 times
    Member #
    433
    Liked
    332 times
    I just checked, and you are not the only one. I could NOT edit my older post from 11-24-2017, 10:41 AM.
    It freezes, stops responding.

    I will see if this one can be edited just after posting.
    Drives:
    2016 KIA Forte5 SX 1.6 T-GDI, A/T ("cheap GTI" - surprises many drivers) - SOLD... Some OEM and aftermarket parts left after... see my FS thread in market section.
    2014 FIAT 500e (my first EV - awesome toy!!)
    2015 AUDI Q5 (for wife...)
    2016 FIAT 500X Trekking Plus AWD with Roof and Beats (for wife)

  3. #3
    PLP
    PLP is offline
    Senior Member PLP's Avatar
    Member #
    433
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Haslett, MI
    Posts
    1,676
    Thanked
    332 times
    Member #
    433
    Liked
    332 times
    And nope. Could not edit it either.

    Forum is a little slower to respond/load.
    Also, kind of weird, when I was posting the first reply here, it said to wait 30 seconds and my post was still in edit after I clicked "Post quick reply". However, the reply was already there...
    Drives:
    2016 KIA Forte5 SX 1.6 T-GDI, A/T ("cheap GTI" - surprises many drivers) - SOLD... Some OEM and aftermarket parts left after... see my FS thread in market section.
    2014 FIAT 500e (my first EV - awesome toy!!)
    2015 AUDI Q5 (for wife...)
    2016 FIAT 500X Trekking Plus AWD with Roof and Beats (for wife)

  4. Remove Advertisements
    ForteTurbo.org
    Advertisements
     

  5. #4
    Member
    Member #
    131
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    oakleigh vic au
    Posts
    75
    Thanked
    20 times
    Member #
    131
    Liked
    20 times
    Just tried to edit my 11/21/17 post, curser runs in circles on edit post tab non stop.
    Using iPhone 5 with safari on desktop view.
    current toys
    red 6MT 15 koup turbo touring pack
    blue 06 calais V V6
    member of the G8 platform

  6. #5
    Member
    Member #
    131
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    oakleigh vic au
    Posts
    75
    Thanked
    20 times
    Member #
    131
    Liked
    20 times
    When I posted #4 i needed to wait 30 seconds to repeat post, I only posted once.
    current toys
    red 6MT 15 koup turbo touring pack
    blue 06 calais V V6
    member of the G8 platform

  7. #6
    Supporting Vendor Paul@K5OptimaStore's Avatar
    Member #
    496
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    Raleigh, NC
    Posts
    359
    Thanked
    83 times
    Member #
    496
    Liked
    83 times
    It has to be something with Vertical Scope or something because we are having this issue over on the Optima Forums as well...
    K5 Optima Store
    (213) 785-7512
    [email protected] / [email protected]

    "Your one-stop shop for Kia & Hyundai OEM/Aftermarket parts"

  8. #7
    Administrator VSAdmin's Avatar
    Member #
    1
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    49
    Thanked
    10 times
    Member #
    1
    Liked
    10 times
    It's happening across several VB 4.x sites we're trying to solve it presentlyKyle
    PLP and [email protected] like this.

  9. #8
    Supporting Vendor Paul@K5OptimaStore's Avatar
    Member #
    496
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    Raleigh, NC
    Posts
    359
    Thanked
    83 times
    Member #
    496
    Liked
    83 times
    Quote Originally Posted by VSAdmin View Post
    It's happening across several VB 4.x sites we're trying to solve it presentlyKyle
    Thanks Kyle!
    K5 Optima Store
    (213) 785-7512
    [email protected] / [email protected]

    "Your one-stop shop for Kia & Hyundai OEM/Aftermarket parts"

  10. #9
    Administrator VSAdmin's Avatar
    Member #
    1
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    49
    Thanked
    10 times
    Member #
    1
    Liked
    10 times
    Glad everything is working now.
    Please let us know if the issue still occurs

    Ed

Home | Forum | Active Topics | What's New

Remove Ads

Sponsors

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Transmission issue?
    By Markus in forum Kia Forte Turbo Discussions
    Replies: 18
    Last Post: 06-14-2017, 11:01 AM
  2. Issue with sub amp
    By Forte5 in forum Kia Forte Turbo Electronics
    Replies: 20
    Last Post: 09-02-2015, 12:29 PM
  3. Broken K Badges - Sizing Issue?
    By Johno in forum Kia Forte Turbo Appearance
    Replies: 13
    Last Post: 08-23-2015, 03:43 PM
  4. First? Issue I Encountered
    By 2014Forte5 in forum Kia Forte Turbo Maintenance
    Replies: 35
    Last Post: 06-28-2015, 08:34 PM
  5. Need help with an intermittent issue!
    By precrack in forum Kia Forte Turbo Discussions
    Replies: 64
    Last Post: 02-01-2015, 07:53 PM